[ Kamers ]

poirot-s12-icon-hires

LES PETITES CELLULES GRISES

Er is een moord gepleegd door een misdadiger. Het is onduidelijk hoe de misdaad heeft plaatsgevonden en wie de dader is. Jij bent Hercules Poirot, de bekende detective die buitengewoon intelligent is.

Door nauwkeurig naar sporen te zoeken kom je tot een verrassende ontknoping. In de loop van het avontuur word je vaak op een dwaalspoor gezet door valse sporen, maar je geeft niet op en vindt telkens een andere aanwijzing, waardoor je weer doorgaat met je onderzoek.

De ontknoping van de moord komt steeds dichterbij. Maar juist dan kom je tot de ontdekking van een tijdbom. Wees snel want de tijdbom tikt verder.

Pablo Escobar Gaviria - Identified as one of Colombia's leading cocaine traffickers. he dropped from sight in 1984 in the midst of a U.S.Colombian anti-drug crackdown. The U.S. government requested hois extradition, if caught, to face trafficking charges in the United States. Escobar, in his mid-30s, had financed housing and other improvements for poor neighborhoods of his hometown, the city of Medellin. (AP-Photo) 1984

 

PLATA O PLOMO

Pablo Escobar is aan het begin van zijn drugsimperium. Hij besluit zijn drugsnetwerk uit te breiden door loopjongens voor hem te laten werken. Jullie zijn de loopjongens in zijn drugskartel. Tijdens een deal worden jullie opgepakt met kilo’s drugs en honderdduizend dollar aan cash geld.

Jullie worden veroordeeld tot een gevangenisstraf en het geld wordt in beslag genomen door de overheid. Escobar is hier niet blij mee en eist jullie zijn geld terug te geven, anders gaat een kogel door jullie hoofd. Jullie enige oplossing om aan dit geld te komen is uit de gevangenis te ontsnappen. De corrupte gevangenisbewakers gaan jullie hierbij helpen. Hiermee zijn jullie nog niet klaar want het geld moeten jullie ook bij elkaar rapen. Jullie weten dat de grote hoofdinspecteur, genaamd Dota Sem een kluis heeft in zijn kantoor. In de loop van het avontuur worden jullie vaak op een dwaalspoor gezet door middel van valse sporen maar jullie mogen niet opgeven en vinden telkens nieuwe aanwijzingen.

Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen en in de kluis van Dota Sem te kraken?